CUSTOM MADE WERKKLEDING

Ontwerp je eigen werkkleding

Custom made werkkleding ontwerp je bij Essential-Workwear helemaal zelf. De collectie bestaat uit verschillende stoffen zoals een 100% gerecyclede polyester softshell (met GRS certificaat) en een duurzame Cordura. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, kleuren, stripings en zipperpullers. Omdat de productie van de kleding volledig in eigen beheer is, kun je al bestellen vanaf 5 stuks per model. Er zijn maar liefs 16 standaardkleuren. Wanneer je alle stappen van de configurator hebt doorlopen kun je gratis en vrijblijvend een offerte opvragen. Ben je op zoek naar een collectie die door ons wordt ontworpen? Neem dan even contact met ons op.

CUSTOMMADE WERKKLEDING CONFIGURATOR

STAP 1 - SELECTEER EEN MODEL

Selecteer uit de ruime collectie het gewenste model. U kunt hier o.a. kiezen uit zomer, - en wintersoftshells, wind,-en waterdichte pilotjacks en parka’s en bodywarmers. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame kwaliteiten zoals een slijtvaste Cordura en een 3-laags softshell van gerecyclede petflessen (rPET).

STAP 2 - SELECTEER KLEUREN

Selecteer de gewenste hoofdkleur en profielkleur. De ruime keuze voorraadkleuren (15 maar liefst!) maken het mogelijk om een aansluitend design te maken op iedere huisstijl. Zit uw kleur er niet bij, dan kan de kleur speciaal voor u op PMS kleur in geverfd worden. Dit is al mogelijk vanaf 100 stuks.

STAP 3 - SELECTEER STRIPING

Als laatste kunt u reflectiestripings en zipperpullers toevoegen aan de kleding. Er is keuze uit 3 verschillende stripings, welke in enkele of dubbele vorm toegevoegd kunnen worden aan de kleding. Een bijpassende zipperpuller maakt het model compleet.
BEKIJK CONFIGURATOR
Duurzame stoffen

De collectie bestaat uit verschillende stoffen zoals een 100% gerecyclede polyester softshell (met GRS certificaat) en een duurzame Cordura.

Jij bent de ontwerper

Ontwerp je eigen collectie en kies de modellen, stoffen en afwerking details. Ontvang een gratis design en offerte.

Kleding managementsysteem

Heb je medewerkers en word je klant bij ons? Dan ontvang je van ons een gratis kleding managementsysteem

Snel leverbaar

Onze custom made werkkleding is al leverbaar na ongeveer 12-14 weken.

Lage volumes

Je besteld je custom made werkkleding bij ons al vanaf 5 stuks per model.

Top service

Passets beschikbaar die je kunt lenen voor het bepalen van jullie maten.

Hoe ver reikt jouw creativiteit?

MAAK JE EIGEN ONTWERP