ESSENTIAL-WORKWEAR, FOR A HAPPY CREW

Ons team van gepassioneerde mode liefhebbers staat voor je klaar, om jou in het nieuw te steken. Het is onze missie je veilig maar ook zeker 'good looking' je werk te laten doen. Laat alles met betrekking tot je werkkleding of dat van je medewerkers maar aan ons over. Wij geloven dat werkkleding ook modern en hip is. Wij geloven ook dat je je werk pas echt goed kunt uitvoeren, wanneer je je goed voelt.
Essential-Workwear is opgericht door Suit Up corporate fashion. Wij zijn specialist in alles dat met werkkleding te maken heeft. Wij weten hoe het is om individuen te kleden maar ook om projecten te managen. Onze aanpak is creatief, persoonlijk en soms een beetje eigenwijs. Waarom? Omdat wij het beste in ons advies naar boven willen halen. Ben je benieuwd naar ons advies? Neem dan even contact met ons op of shop in onze webshop.
Persoonlijk
Gastvrij
Fashionistas
Ondernemend

EVEN VOORSTELLEN

Aangenaam, wij zijn makers van moderne werkkleding voor jou

ONS DOEL IS, JOU GELUKKIG MAKEN

Onze missie is onze klanten en dragers gelukkig te maken. Wij doen dit door je te verrassen met originele werkkleding en de service van onze diensten te leveren op het niveau van een sterrenzaak. Werkende mensen in de BeNeLux mooier maken. Dat is wat wij willen. Wij geloven dat wanneer je goed gekleed bent je jezelf gelukkiger voelt en daardoor je maximale potentie kunt benutten. Geluk is wat ons persoonlijk verbind en geluk vinden wij in onze passie voor fashion.

MEER DAN KLEDING

Mensen mooier maken draait niet enkel om kleding. Het omvat veel meer dan dat. Mensen gelukkiger maken draait om minder zorgen, weten dat de kleding die je draagt verantwoord is gemaakt en de manier waarop je met ons zaken doet leuk is. De komende jaren zetten wij vol in op het optimaliseren van alle processen om onze betrouwbaarheid te maximaliseren. Wij zorgen ervoor dat je bij ons met een gerust hart kleding kunt kopen in de wetenschap dat deze zorgvuldig en op verantwoorde wijze is geproduceerd. Zaken doen met Essential-Workwear is bovenal leuk. Onze persoonlijke en originele wijze van werken resulteert in een partnership waar we beide veel plezier aan beleven.

Passion for fashion, dat is wat ons verbind

De drijfveer om iedere dag uit bed te komen; onze passie voor mode en de drive om jou gelukkig te maken in jouw werkkleding. Daag ons creatieve team uit om je te verrassen.

REFERENTIES

We zijn enorm trots op de projecten die we met onderstaande klanten hebben volbracht.
Professionele aanpak van zaken gedurende het hele proces. Transparant en duidelijk over deadlines wat erg fijn werkt voor ons.
Ken Theuns Manager
``Voor onze werkkleding hebben wij een hele fijne samenwerking. Vanaf het eerste contact tot ver na uitlevering altijd een stapje extra zetten. Onze 2100 medewerkers zijn er stuk voor stuk blij mee!``
Nicole Totté Manager Staff & Guest Satisfaction