Werkkleding kopen

Bekijk hier ons aanbod werkkleding, direct uit voorraad leverbaar.
BEKIJK ALLE WERKKLEDING

WERKKLEDING MET LOGO KOPEN

Ga je werkkleding kopen? Jouw werkkleding is natuurlijk nog niet af, zonder bedrijfslogo. Je wilt namelijk professioneel voor de dag komen. We helpen je graag door jouw logo op je nieuwe werkkleding te borduren of te bedrukken. Je creëert hiermee herkenbaarheid en uniformiteit onder collega’s. Het risico van het plaatsen van een logo, is dat de kwaliteit niet goed genoeg is waardoor deze van de kleding gaat. Laat je daarom goed adviseren over de kwaliteit en het gebruiksdoel. Ook de afmeting van het logo is belangrijk om ervoor te zorgen dat je werkkleding fiscaal aftrekbaar is. Natuurlijk adviseren we je graag.

LOGO OFFERTE

werkkleding kopen

Direct uit voorraad of custom made voor jouw bedrijf

Ga je werkkleding kopen? Bij Essential-Workwear ben je aan het juiste adres. Naast ons ruime en modieuze assortiment bieden we een uitstekende service en leveren we snel. Wij geloven erin dat je goed moet voelen in je werkkleding en dat deze er ook best goed uit mag zien. Want werkkleding is toch ook mode? Om die reden werken we met gerenommeerde A-merken die direct uit voorraad leverbaar zijn. We leveren werkbroeken, overalls, t-shirts, polo’s, overhemden, sweaters, werkjassen, accessoires. Naast werkkleding voor mannen hebben we ook een ruim aanbod in werkkleding voor vrouwen.

Onze werkkleding is geschikt om te beschermen tegen alle weertypes en omstandigheden. Daarnaast leveren wij bedrijfskleding aan allerlei beroepsgroepen zoals de bouw, zorg, horeca, hoveniers, logistiek, luchthavens, cargo en installateurs. Iedere beroepsgroep heeft zijn eigen wensen en specificaties. We adviseren je hierin graag.

WERKKLEDING CUSTOM MADE

Wil je graag een unieke uitstraling voor jouw team? Dan is custom made werkkleding wellicht iets voor jou. Bij Essential-Workwear kun je custom made werkkleding bestellen tegen lage volumes, met je eigen huisstijl kleur en logo. Lees verder over een eigen kledingcollectie en bekijk onze configurator. Ben je op zoek naar representatieve bedrijfskleding? Kijk dan ook zeker even bij Suit Up.

 

Bekijk de Shop